Web Analytics
E hënë, 27 Maj, 2024
13.4 C
Pristina

E keni menduar me të re, kjo është mosha e Violeta Kukajt

E lindur në Drenicë, Violeta, qysh në bankat shkollore u dëshmua për talentin e saj në të gjitha zhanret e muzikës.

Ajo, sakaq u bë emër i njohur i estradës sonë dhe një zë që meriton respekt e vëmendje.

Këngët e saj janë larmishme për historinë, balada për dashurinë, kala për trimërinë dhe himne për bukurinë.

Violeta, mund të quhet edhe stilin e veçantë të veshjes, që nga veshjet kombëtare, uniformën e UÇK, e deri tek veshja e nusërisë.

Këngëtarja dje i ka mbushit 55 pranvera.

Të fundit