E keni nxehtë në shtëpi? Turku gjen zgjidhjen, nuk duhen shumë para

Në një video të publikuar nga mediat turke mund të shihet një burrë i cili me gjasë i përballur nga të nxehtit dhe në pamundësi për të blerë një kondicioner të shtrenjtë ka tentuar të bëjë një zgjidhje tjetër.

Siç edhe mund të shihet në video, turku ka përdorur një tharëse flokësh dhe një “kuti plastike”.

Se për çfarë “zbulimi” bëhet fjalë, shihni videon më poshtë: