E kishte gjyshin me Covid-19, Learta Jakupi jep lajmin e mirë

Learta e ka dhënë lajmin e mirë për gjyshin e saj.

Virusi Covid-19 e ka pushtuar gjithë botën.

Janë një numër i madh i njerëzve që janë prekur nga ky virus e që i infektuar ishte edhe gjyshi i Learta Jakupit, këngëtares dhe nuses së një prej këngëtareve më të dashura për publikun shqiptar, Shyhrete Behlulit.

Mirëpo ai e ka kaluar këtë betejë dhe ky fakt e ka gëzuar mbesën e tij Leartën e cila e ka dhënë lajmin e mirë publikisht.