E la vallëzimin, Kallashi bëhet ushtarja e parë femër në Ushtrinë e Kosovës! Ja si po duket

Kallashi dikur ishte personazhi më i përfolur i shoubizit vendor.

Dalja e saj në skenë shkaktoj shumë reagime, pasi kishte opinione pro dhe kundër.

Kallashi ende është aktuale, ndonëse impakti i saj nuk është ai i dikurshmi.

Ka shumë diskutime në lidhje me atë se ku është e çfarë po bënë.

Valltarja sensacionale ka vënë në kokë kapelën me stemën e UÇK-së, e në gjoks mbanë një revole si aksesor.

Imagjinoni sikur Kallashi të bëhej pjesë e Ushtrisë sonë.

Epo, ushtare si kjo vështirë se mund të ketë.