E lyen mjekrën me ngjyrë rozë për të përkrahur gruan e tij në luftën me kancerin

Një biznesmen Saudit, baba dhe burrë i martuar, ka rruar kokën e tij dhe e lyer mjekrën e tij me ngjyrë rozë, për të treguar përkrahjen për gruan e tij Dema, e cila po përballet me kancerin për herë të dytë.

Ai e filloi një hashtag #SuperDema dhe ia dedikon gruas së tij dhe të gjithëve që po luftojnë me kancerin.

Qëllimi i kësaj nisme është ngritja e vetëdijes për sëmundjen dhe mënyrat për ta luftuar atë.

Nisma e tij është përplasur në debatet e rrjeteve sociale, ku kishte njerëz që ishin pozitiv apo negativ për veprimin e tij, duke i thënë se kjo nismë megjithatë nuk do ta shërojë atë.