E mahnitshme, ja si montohet një makinë “Mercedes Benz”

Njëra prej kompanive më të mëdha të makinave në botë “Mercedes Benz” me anë të një video ka treguar se si prodhohet dhe montohet me anë të një video një makinë.

Tip i makinës në fjalë gjatë prodhimit është Mercedes S – Class.

Për më shumë shikojeni videon: