“E mbytën” Alvisën me kritika/ Vajzat kërkojnë falje: U zhgënjyem…

Ritvana dhe Mikela e kritikuan se është detyruar të mbajë kontaktet me Hysenin në “Për’puthen Prime”, kur kjo e fundit po tregonte shantazhet dhe dhunën që ka përjetuar nga Hyseni.

Me lot në sy, Alvisa tregoi se gjithçka e ka bërë që të mos kë.rcënohet dhe të mos keq trajtohet ndërsa Hyseni pretendonte se Alvisa e ka gërvishtur veten për ta akuzuar për përdorim dhu.ne.

Konkurrentet kritikuan në studio Alvisën për faktin që e ka mbajtur historinë të fshehtë e që nuk e ka denoncuar dhe jo Hysenin për lojën e tij dhe shantazhet ndërsa këtë të hënë në “Për’puthen”.

Ato kërkuan falje, ndërsa thonë se u zhgënjyen që Alvisa nuk u kishte treguar asgjë, pasi ato ishin shoqe.