E ‘nguc’ një burrë duke i dërguar unazë diamanti, shikoni çfarë bëri Kim Kardashian

Kim Kardashian ka dërguar një unazë diamanti dhe pilula Plan B në postë të “një burri i cili thuhet se e ka ng.acmuar atë online” dhe “e ka shfaqur” atë para komunitetit të saj të mbyllur.

Kim Kardashian dhe skuadra legale janë duke përgatitur një padi kundër një njeriu i cili dorëzojë në adresën e saj një unazë diamanti dhe pilula Plan B.

Tani ajo do ia kthejë atij dhuratën derisa skuadra e saj është duke punuar që ta gjejnë shtëpinë e këtij personi dhe të bëjnë padi, ka shkruar TMZ.

Pajisjet janë parë nga skuadra e saj e sigurisë e të cilat kanë shkuar në adresë më 3 qershor. /Express/