E njihni këngëtaren me këtë ndryshim?

Këngëtarja e njohur Gili, kohëve të fundit po bën ndryshime të shumta tek vetja.

Ajo me rregullimet e ndryshme në paraqitjet fizike, gjithmonë duket perfekte dhe merr vëmendje të madhe tek ndjekësit.

Sot, me grimin profesional dhe rregullimin në flokë Gili duket perfekte dhe e rinuar.

Mund ta njihni në imazhin e fundit?/Kosovarja/