E pabesueshme çfarë bën ky njeri me fishekzjarre

Një shakaxhi i pa rroba, bëri një eks.ploziv nga fishekzjarret dhe i aktivizoj ato.

Zacharias Holmes detyrohet që të kërcejë në borë kur ‘eks.plozivi’ i tij aktivizohet në lëkurë, gjatë një videoje të incizuar në një vend në SHBA.

Jo befasisht, ai dëgjohet teksa ndjen dhi.mbje pasi shpër.thimi e lë atë me shenja të zeza dhe dj.egie.

Mos e provoni këtë në shtëpi!

Shikojeni videon: