E pabesueshme si duket Yllka Kuqi në foton e indeksit

Grimi profesional, flokët e rregulluar nga floktarët më të mirë, veshjet glamuroze, i bëjnë këngëtaret shpesh të duken shumë ndryshe.

Por, si janë ato në realitet?

A janë aq të bukura, shkëlqyese, mbeslënëse?

Fatkeqsisht, realiteti shpesh di të jetë zhgënyes, madje edhe për ato që i pandehim si shumë të bukura, magjepsëse dhe me paraqitje të jashtëzakonshme.

A do ta besonit që kjo në fotografi është Yllka Kuqi?

Këtë foto e ka nxjerrë fakulteti privat ku ajo ka ndjekur studimet për master.

Këtu po duket një Yllkë krejt tjetër, apo jo?/Kosovarja/