E pakënaqur me trupin e saj, Fifi dobësohet deri në atë pikë që askush spo e njeh

Është njëra nga këngëtaret më të njohura e më të pëlqyera nga pu bliku shqiptar.

Filloreta Raçi-Fifi ka vendosur të bëjë një ndryshim goxha të madh, duke humbur kilet e tepërta brenda një periudhe të shkurtër.

Edhe pse gjithmonë dekla rohej që është një femër që nuk i pëlqejnë ndryshimet, me këtë veprim ajo bëri diçka krejt tjetër.

Me anë të pu blikimeve që po i bën në rrjete sociale nga pesha e dobët që ka arritur ta ketë, ajo duket si të ishte tjetër person.

Mbase ishte e pakënaqur me veten, dhe një ndryshim i tillë duhej gjithsesi.

Por ju në këtë imazh, a do ta njihnit? /Kosovarja/