E pakënaqur me vetën Tea bënë ndryshimin e radhës

Tea Trifoni, ka bërë ndërhyrje përsëri tek vetja.

Që nga dalja nga Përputhën, Tea vazhdimisht ka bëre ndryshime me flokët.

Herë duke zgjatur e herë duke ndryshuar ngjyrën e flokëve.

Edhe sot ajo ka publikuar një video teksa tregon se i ka prerë dhe duke i bere më të mbyllëta./InfoKosova/