E paparë: Lufta mes shqiponjave

Fotografi Roie Galitz ka arritur të realizoi foto fantastike me skena të egra nga lufta e shqiponjave mes njëra tjetrës në Serengeti, Tanzani.

Një numër i madh shqiponjash, rreth 30 shpendë, kanë luftuar me njëra-tjetrën për të arritur të merrnin një kafshë të ngor.dhur, transmeton InfoKosova shkrimin e medieve të jashtme.

Në këto zona, sigurimi i ushqimit është mjaft i vështirë dhe raste të tilla janë të rralla, duhen shfrytëzuar nga këto shpendë grabitqare./InfoKosova/

Shiko Fotot: