E papritur: Donaldi dhe Bora shkëmbëjnë puthje në buzë live në “Big Brother”

Bora dhe Donaldi po vazhdojnë takimin e tyre,

Nga debati i dyshe, ata shkëmbyene dhe një puthje me njëri-tjetrin.

Donaldi ishte ai i cili e tërhoqi nga vetja Bora Zemanin teksa edhe puthën njëri-tjetrin.