E papritur, vajzat e “BBV” tregojnë kur kanë kryer marrëdhënie për herë të parë

Pasditen e sotme vajzat e “Big Brother Vip” kanë treguar se kur kanë humbur vir.gjërinë.

“BBV” është hapur një temë “interesante” në lidhje me eksperiencën e tyre të parë se.suale.

Pyetja në fjalë u bë nga Pajtimi.

Ndërkohë, vajzat me sportivitet dhe lirshmëri u përgjigjën njëra pas tjetrës, e para tregoi Semi që padyshim lë të kuptohet se eksperienca e saj e parë ka qenë me Bojkenin, me të cilin ka pasur një lidhje të gjatë.

“Unë e kam humbur vir.gjërinë në moshën 18 vjeçare, atëherë e kam njohur dashurinë e jetës.”– tha Semi.

Pas saj Antonela tregoi se kontaktin e parë se.sual e ka pasur 17 vjeç e gjysëm, ndërsa Beatrix në moshën 22-vjeçare.