E pranon Mevlani, thotë se ka qenë i martuar

Në episodin e sotëm të programit Përputhen, Mevlani e pranoi këtë gjë.

Ai u pyet në rubrikën e pyetjeve nga publiku.

Mevlani tha se ka qenë i martuar për letra megjithatë Ledjana ka qenë e informuar për këtë gjë.

Theksojmë se, ka javë që në media ka qarkulluar lajmi se ai ka qenë i martuar në Gjermani ndërsa se a vazhdon të jetë ai nuk zbuloi detaje tjera.

Sonte u transmetua takimi mes Antonelës dhe Saimirit megjithatë vëmendjen e mori Blerimi dhe Antonela derisa kjo e fundit u largua nga studio./Lajmi