E pyesin a është në lidhje, kështu përgjigjet Sindi

Sindi është njëra nga ish konkurrentet e Përputhen që po përfolen shumë edhe pasi emisioni mbaroi.

Ajo doli nga emisioni beqare, mirëpo një fotografi që postoi krah Blerimit aludon në nje lidhje të mundshme me të.

E për këtë e pyeten edhe përcjellësit në instagram se a është në lidhje dhe a është nga Kosova.

”Mbase është, mbase më vonë, mbase asnjëherë” ishte përgjigja e Sindit duke u munduar ti ik përgjigje direkte./InfoKosova/