E pyesin për Young Zerkën, Ronela kthen përgjigjen epike

Ronela dhe Young Zerka dikur ishin një nga çiftet më të komentuar në media derisa ata i dhanë fund lidhjes, ose të paktën kështu u tha.

Pavarësisht ndarjes, Ronela vazhdon të pyetet në emisione për Zerkën

“Pse patjetër kjo pyetje?….Nuk e di, t’i hapim pasaportën.

Dielli miq, rrezatimi i tij g.odet, rrezatimi i tij është fatal”, u përgjigj Ronela.