E rrallë, kobra mbron qenushët e rrëzuar në pus

Një histori e veçantë vjen nga shteti indian i Punjab.

Dy qenushë të vegjël aksidentalisht përfunduan në një pus.

Gryka ishte shumë e thellë dhe ata nuk mund të dilnin më vete.

Kur pronari i tyre vështroi poshtë ai u tmerrua.

Një kobër mbret ishte ulur pranë tyre!

Megjithatë, gjarpri nuk i kërcënonte në asnjë mënyrë.

Përkundrazi, dukej se i mbronte nga anët e rrezikshme të pusit.

Në fund, qenushët kaluan një total prej 48 orësh në gropë.

Kur ndihma në fund arriti nga autoritetet, kobra u zvarrit në anën tjetër të pusit nga rruga.

Qenushët nuk u plagosën fare, ndërsa gjarpri u dërgua në pyll dhe u lirua.

Kjo histori dëshmon edhe një herë se edhe krijesat më të rrezikshme në Tokë e dinë se çfarë do të thotë të ndihmojë një tjetër kur është në rrezik.

Shiko Videon:

https://youtu.be/hqYdBzVK4W0