E shëndoshë dhe me barkë të fryrë, Belkiza duket për mashallah

Miloti dhe Belkizja janë në pritjen më të ëmbël.

Shumë shpejt çifti pritet të bëhen prindër për herë të parë.

Në këtë periudhë Belkizja në shumicën e fotografive shihet që po përjeton ndryshime të shumta gjatë periudhës së shtatzënise, e cila vërehet që është zbukuruar edhe më shumë.

Sidomos në imazhin e fundit, me barkë të fryrë ajo duket për mashallah.

Për më shumë e dëshmon imazhi që do ta shihni. /Kosovarja/