E tallnin se kishte mamin pastruese, mes lotësh modelja tregon: Sot mami është bërë shefe kuzhine

Në rubrikën “She’s on Top”, Xhoana, njëra nga konkurentet, rrëfeu se në moshën e adoleshencës miqtë e kishin bu, lli, zuar, tallur e dhu, nu, ar, pasi e ëma i punonte sanitare.

E ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, Xhoana tha se kur ka ndodhur kjo ngjarje vetëm ka pas qarë, sepse nuk e kishte forcën për t’i reaguar miqve me të njëjtën mënyrë.

Ndërsa e pyetur nga Bieta se çfarë mendon për punën që bën e ëma.

Xhoana u përgjigj se edhe pse e ëma e ka nisur si pastruese në kompaninë ku punon, tashmë është shefe kuzhine dhe ndihet krenare për të.