E tepron Elita, kaq shkurt e provokuese është veshur për të dal në qytet

Moderatojra e njohur kosovare, Elita Rudi është njëra ndër mamatë vip më aktive në rrjetet sociale.

Përderisa shumica e mamave të njohura tentojnë t’i mbajnë fëmijët e tyre larg vëmendjes së mediave, Elita bënë pikërisht të kundërtën.

Ajo nuk heziton fare që t’i ndajë me të gjithë ne disa nga momentet më të mira që i përjeton me fëmijët e saj gjatë ditës.

Përveç fëmijëve, Elita i kushton shumë kohë edhe turpit të saj.

Ajo se fundmi ka publikuar disa foto ku shfaqet tepër joshëse.

E veshur shkurt dhe provokuese, Elita do ta ‘shashtris’ Gjikon me këtë pamje.

Kësaj pamje të saj nuk do t’i rezistojnë as qytetarët që do ta takojnë atë në rrugë. /ora