E thjeshtë dhe e bukur, Albina Kelmendi habit me veshjen

Albina Kelmendi ka një zë unik e të fuqishëm që po pëlqehet në masë të madhe nga publiku.

Ajo që e bën të pëlqehet edhe më shumë përpos talentit është edhe thjeshtësia e saj.

Në secilën foto e intervistë ajo tregon thjeshtësinë e modestinë që ka.

Edhe në foton e fundit ajo habiti me veshjen, aspak e zbuluar por po duket mjaft bukur./Infokosova/