Një grua ka treguar për momentin e sikletshëm kur ia theu të dashurit të saj “Bilbilin” gjatë mardhënjes.

Megan Barker dhe partneri Adam Francis ishin në mes të aktit, kur një ‘krismë’ pengoi sesionin e tyre.

Megan, 23 vjeç, tha se dhoma e tyre dukej si një “skenë krimi”, pasi që kishte gjak kudo nëpër të.

I dashuri i saj i traumatizuar, 24 vjeç, ende vuan kur i kujtohet ajo ditë, pavarësisht se tash është shëruar plotësisht.

Ajo tha: “Adam doli prapa meje gjatë seksit, përderisa unë lakova shpinën time dhe më pas e dëgjova këtë krismë të çuditshme”.

Kur Megan u kthye për ta shikuar Adamin, ai ishte zbardhur dhe ajo e kuptoi menjëherë se diçka nuk ishte në rregull, kur gjaku filloi të shpërthente nga penisi i Adamit.

Adam vrapoi në tualet, përderisa ajo e thirri emergjencën pasi gjaku nuk ndalej.