E tradhtova 3 herë”, Riniani zbulon detaje nga lidhja e tij me ish-të dashurën

Në takimin e Rinianit dhe Jasminës pati disa tregime nga ana e 33-vjeçarit rreth lidhjeve të tij të shkuara, ai foli për vajzën të cilën e kishte tradhtuar njëherë pasi flisnin për  lidhje.

Isha i ri atëherë, dhe pa eksperiencë, dhe e tradhtova, ajo ma fali, por ma fali njëherë, ma fali dy herë, herën e tretë më tha po iki, por di që më donte shumë mua,” tregoi Riniani.

“Ka qenë dashuria jote e parë?” pyeti Jasmina.

Jo, nuk ka qenë dashuria e pare, por që prej atëherë kanë ndryshuar shumë gjërat, unë e di se çfarë dua,” tha Riniani.