E turpshme, këngëtarja fton fansin në skenë dhe më pas e urinon në fytyrë

Të pranishmit në festivalin e muzikës rock, “Rockville” mbetën të tronditur gjatë një performance të grupit Brass Against, kur këngëtarja e grupit, Sphia Urista ftoi në skenë një fans, të cilit pak minuta më vonë duket se i urinoi në fytyrë.

Grupi i njohur për interpretimin e këngëve nga grupe të tilla si Soundgarden dhe Black Sabbath po performonin një interpretim të “Wake Up” të “Rage Against the Machine” kur ndodhi i gjithë “incidenti”.

Pasi ftoi një fans në skenë, Urista e udhëzoi të shtrihej.

Ajo më pas uli pantallonat e saj dhe u shfaq duke urinuar në fytyrën e tij, ndërsa ende performonte këngën.

Të pranishmit në shfaqjen në Daytona Beach të Floridas dhe njerëzit që më pas panë klipet në internet e quajtën momentin “të neveritshëm”.