Web Analytics

“E vetmja gjë që nuk kam arritur”, Heidi zbulon ëndrrën e saj të parealizuar

Në një atmosferë të sinqertë dhe të hapur, banorët e BBVA janë shtyrë të ndajnë ëndrrat e tyre të pashpallura deri më tani.

Pyetja që iu drejtua tyre ishte e thjeshtë: çfarë është ajo gjë që ende nuk e kanë realizuar në jetë.

Heidi, një personazh i dashur në shtëpinë e tyre, ndau me të gjithë përvojën e saj: “E vetmja gjë që nuk kam arritur të bëj është që nuk u bëra doktoreshë,” rrëfeu ajo.

Duke rikujtuar sfidat dhe pengesat që e ndaluan të ndjekë këtë ëndërr, Heidi shtoi:

“Nuk e kaloja provimin për të hyrë në shkollën e mjekësisë, dhe pastaj erdhi Covid-19. Është e vështirë të jesh larguar nga gjërat që doje shumë.”

Kjo rrëfim tregoi një sërë sfidash që ndonjëherë jeta na vendos përballë dhe se si ato mund të ndikojnë në ëndrrat tona.

Shiko videon:

Nga rubrika