E zuri gjumi në plazh, djaloshi bëhet “shkrum” nga dielli

Një video që po qarkullon në rrjete sociale tregon se si një djalë i ri është dj.egur nga dielli dhe trupi i tij është berë i tëri i kuq.

Djaloshi i quajtur Grant zgjodhi që të kalonte një ditë në det, por jo gjithçka shkoi ashtu siç ai deshi.

Të riun e zu gjumi dhe kur u zgjua pas një orë e gjysme pa se kishte pësuar dj.egie të tmer.rshme e cila i solli atij shumë dhimbje dhe nuk bënte dot gjumin rehat.

Ndonëse kjo ngjarje ka ndodhur në vitin 2013, britanikët çdo verë e ripublikojnë atë thjesht për t’ua kujtuar njerëzve.

Më poshtë keni pamjet: