Edhe Big Mama pozon mbi kalë

Big Mama njihet si njëra ndër moderatoret më të suksesshme në botën e televizionit.

Edhe pse fillimisht njihej si këngëtare, por ja që tani ka zotuar dy profesionet edhe këndimin edhe moderimin.

Ajo njihet edhe si një femër pozitive dhe ccdo herë e mbushur me energji të cilat i shpenzon sa në emisionet e saja, sa edhe në këngë e klipe.

Shihet shpesh në vendet e ndryshme të botës për shkak të profesioneve të saja, e së fundmi ajo shfaqet në Petra Jordan ku pozat atraktive që solli po përlfiten shumë.

Edhe Bigu ka po.zuar mbi kalë, ku u komentua shumë e padyshim që edhe u pëlqyer./Kosovarja/.