Edhe dielli ‘xhelozon’ për këtë bukuri të Gresa Pallaskës

Gresa Pallaska, aktorja e njohur kosovare vazhdon të mbetët nga më të mirat që ka vendi.

Talentin e saj e ka dëshmuar si në film, teatër, e tash edhe në serial.

Në veçanti roli i ‘Rabisë’ në serialin vendor “Çka ka shpija”, ka bërë që fama e popullariteti i saj të rritet.

Kjo pasi ka arritur ta realizoj këtë rol në mënyrë profesionale.

Por, Gresa komentohet dhe vlerësohet edhe për bukurinë, stilin dhe elegancën e saj.

E sot tek sa sjellë disa imazhe ku shfaqet tejet e bukur, dikush nga komentuesit i shkroi:

”Shum bre je e bukur Po shkelqen qaq shum Bile Edhe djelli po gjelozon”./Kosovarja/.