Edhe Lulja e Medës e ndryshon ngjyrën e flokëve, ja si po duket tani

Për një kohë shumë të gjatë, Lulen, bashkëshorten e këngëtarit Meda, e kemi parë me flokë shumë të bardhë.

Megjithatë, Lulja, ka vendosur që pas një kohe ta ndryshoj nuancën e flokëve, e po duket mjaftë mirë.

Gruaja e këngëtarit po i afrohet të 40-tave, ama është në formë shumë të mirë fizike dhe vitet nuk po ia lënë shenjë, pasi ajo po duket përherë e më bukur.

Lulja është nënë e katër fëmijëve dhe jeton mes Kosovës e Gjermanisë, shkruan “Kosovarja”.