Edhe Qumili reagon për Fifin

Pas ngjarjes të së martes ku Fifi humbi ndjenjat derisa ishte spektakli drejtëpërsëdrejti ajo ka marë mbështetje të madhe nga publiku.

Në mesin e familjarëve dhe kolegëve të saj është edhe humoristi Sevdai Radogoshi – Qumili, shkruan “Kosovarja”.

Artisti i njohur ka postuar një fotografi me këngëtaren ku ka shprehur mbështetje për të, e cila është në shtëpinë e famshme në Shqipëri, Big Brodher VP, shkruan “Kosovarja”.

Ai ka shkruar duke e sugjeruar Fifin që ta vazhdojë lojën e të mos dorëzohet “Fifi më e forta je, vazhdo lojën, mos u dorëzo forca”, ka shkruar Radogoshi.