Edi Rama shfaqet me thonj të paprerë

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama ka qëndruar për vizitë dyditore në Republikën e Kosovës, ku është takuar me përfaqësues të shtetit dhe kryetarë të partive politike.

Ai në Kosovë erdhi siç tha për t’u njohur më detajisht për njoftim-akta.kuzën e ngritur nga Gjykata Speciale ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Edi Rama di ta marrë vëmendjen në vizita dhe deklarime që ai bënë.

Derisa dje vëmendja shkoi te kollarja e tij disa ngjyrëshe, sot një detaj tjetër ka kapur fotoreporteri i IndeksOnlinet.

Gjatë kohës sa po mbante dekla.rim para mediave nga aeroporti “Adem Jashari”, është vërejtur se thoni i gishtit tregues së Edi Ramës është i paprerë prej kohësh për arsyeje të panjohura.

Rama në të kaluarën kishte nxitur de.bat me veshjen e tij, duke bërë kombinime jo të zakonshme./IndeksOnline/