Edi si mban lotët në takimin me Mikelën, çka ndodhi?

Dyshja janë takuar së bashku.

Në programin sonte janë takuar Edi dhe Mikela.

Gjatë takimit, Edi ka treguar një histori nga jeta e tij dhe kështu është përlotur derisa tha se kur ka qenë në moshë 18 vjeçare ka ndodhur diçka në familjen e tij.