Edona edhe në thjeshtësi bën dritë me veshjet e saj

Edona Llalloshi është një këngëtare që shumicën e koëhs merr vëmendje me pozat që publikon.

Pasi që ka një përkushtim të madh për ndjekësit, gjithmonë duket bukur dhe e veçantë, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë me stil të dalluar dhe unike, mbetët një femër shembull në çdo situatë.

Këtë herë, me një veshje të përditshmërisë dhe tejet thjeshtë, ajo bën dritë dhe duket si vajzë e re, këngëtare e dalluar apo jo?