Edona Lalloshi në shtrat me dy yje

E, me kë mund të ishte tjetër pos me dy fëmijët e saj, Doan dhe Nurim, të cilët duken bash yje.

Edona rrallë sjellë imazhe nga jeta e saj private, por ky është shumë special dhe unik në të njejtën kohë.

Këngëtarja e mirënjohur ka një lidhje shumë speciale me fëmijët e saj, me të cilet kalon një pjesë të mirë të ditës, duke u qëndruar pranë për çdo gjë, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, Edona Llalloshi u pa së fundi në protestën e këngëtarëve që kërkonin lejimin e dasmave dhe ahengjeve.