Edonës i është rritur vajza i është bërë si shoqe

Edona Llalloshi është një nga këngëtaret më të dashura shqiptare.

Përpos këngëtare e mirë ajo është edhe njeri familjar ku shpesh sjell imzhe me familjen.

Ajo është nënë e dy fëmijëve një vajza dhe një djalë të cilët janë rritur tashme.

E vajza që është fëmija më i madh i është bërë si shoqe Edones, këtë e dëshmon fotoja që solli nga pushimet bashkë me të./InfoKosova/

Shiko foton: