Efi pozon në bikini, zbulon tatuazhin afër zonës intime

Efi ka qenë një prej emrave më të komentuar sa ishte pjesë e “Përputhen”, por vazhdon të përflitet ende për jetën e saj private.

Ajo ka filluar pushimet, dhe bashkë me të ndodhet edhe Mikela, me të cilën u bënë shoqe sa ishin pjesë e emisoionit.

Nga atje Efi po qëndron mjaftë aktive me imazhe të ndryshme, dhe duket qartë se po kalon për mrekulli.

Së fundmi, ka ndarë një imazh me bekini, ku shihet se Efi ka një tautazh jo shumë largë pjesës intime.