Egzona iu është rikthyer fuqishëm punës

Egzona Muqiqi është një emër i njohur në lajmet rozë.

Me publikimet e shumta në rrjete sociale, gruaja e Albatritit kalon gjithmonë në lajm me veprimet që bën.

Pas pandemisë, ajo është rikthyer fuqishëm në punë, duke publikuar foto të shumta në Instagram.

Edhe sot, me një kombinim në veshje dhe grim të lehtë Egzona duket mahnitëse.