Einxhel i vendos kapakun?! Ajo pranon se i pëlqen Dj Dagz

Ditët e fundit duket se për një tjetër dyshe të shtëpisë janë ndezur disa shkëndija romantike.

Dj Dagz dhe Eixhel nuk i kanë kuryser batutat, ironitë dhe deklaratat kundrejt njëri-tjetrit.

Raporti i tyre ka patur ulje-ngritje duke konfuzuar një parashikim se çfarë mund të ndodhë mes tyre.

Mbrëmjen e djeshme, Fifi ka vendosur të qartësojë përfundimisht këtë marrëdhënie.

‘’A e pëlqen ti Arbrin”,– e pyeti ajo Einxhel.

Pas sekonda më vonë, përgjigja e gazetares do t’i vinte kapakun gjithë dyshimeve dhe konfuzionit mes tyre.

‘’Po e pëlqej’’,- deklaroi ajo.

Mbetet vetëm për tu parë se çfarë ka rezervuar e ardhmja për ta.