Einxhel për Arjolën: Ndërhyn në muhabetet e të tjerëve

Einxhel këtë javë ka bërë shumë debate me banorët e tjerë brenda shtëpisë.

Gjatë një bisede me Dj Dagz dhe Sarën, Einxhel ka folur edhe për Arjolën, shkruan lajmi.net.

Sipas asaj, Arjola merret me muhabetet e të tjerëve, madje ajo u shpreh se ajo e ka këshilluar që asaj nuk ka qka i duhet se çfarë bëjnë të tjerët dhe se i ka thënë që le të shikojë lojën e vet dhe të mos harrojë se për çfarë ka hyrë, edhe Sara e tha të njejtën gjë që Arjola e ka këtë veti të ndërhyjë mes tjerëve.

Ndërkohë Arjola brenda shtëpisë ka raporte të mira me Kledin./Lajmi/

Shiko videon: