Ekskluzive: Këto ministri po i kërkon PDK-ja për të hyrë në qeveri

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka mbledhur strukturat e partisë për të diskutuar rreth hyrjes së PDK-së në koalicionin qeverisës.

Marrëveshja thuajse është e gatshme dhe pritet veç të bëhet formale.

Partia Demokratike e Kosovës, ka kërkuar Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Ministrinë e Drejtësisë.