Elita edhe ushqimin kur ia përgatit Gjikos i shkran fjalë romantike

Elita është një ndër femrat më pozitive në estradën shqiptare, pozitiviteti i saj fillon që në përgatitjen e mëngjesit.

Ajo cdo mëngjes përgadit ushqim për familjën e saj, dhe kjo dëshmohet me imazhet që sjell ajo në cdo mëngjes, shkuan”Kosovarja”.

Së fundmi, një mëngjes romanik e ka përgaditur për Gjikon duke ia bërë dy krepa edhe në pijatë i ka shkurar “TË DUA”.

Kaq shumë qenka romanitke Elita, saqë ajo asnjëhere nuk është deklaurar per nje gje te tille, por kete e mësuam sot nga ajo./Kosovarja/