Elita Rudi ia kënaq zemrën vjehrrës, i thotë fjalët e mëdha për të

Elita Rudi me fjalë të mëdha për vjehrrën e saj, thotë se e konsideron si nënë.

Marrëdhënia vjehërr-nuse është një temë që diskutohet shpeshherë, si nga shoqëria ashtu edhe nga fytyrat publike.

Duke qenë pjesë e emisionit të verës në T7, prezantuesja Elita Rudi, pos tjerash tregoi edhe për marrëdhënien që ka me vjehrrën e saj, madje, ajo tha disa fjalë të mëdha për të.

“Përveç që muj me thanë vjehërr, nanë, osht shumë shoqe dhe kur ulemi me ba muhabet nuk e llogariti si vjehërr”, u shpreh prezantuesja./ora