Elita Rudi kërkon këshillë nga ju

Elita Rudi prej kohësh nuk është pjesë e televizionit.

Ajo u bë nënë dhe ishte gjatë gjithë kohës në përkujdesje të fëmijëve.

Së fundmi, ajo i ka pyetur ndjekësit e saj se si do të donin ta shihinin Elitën.

Një emsion dashurie, show biz apo edhe emision me lojë shpërblyese.