Elita Rudi një nënë ‘hot’

Ajo është një nga bukuroshet dhe prezantuara më të përfolura.

Është kjo Elita Rudi, e cila momentalisht po shijon pushimet në bregdetin shqiptar.

Ajo së fundmi ka publikuar disa foto, ku shfaqet me djalin e saj, ndërsa ajo që bie në sy janë format e saj të cilët i ekspozon.