Elvana Gjata e bënë me shumë dashuri

Elvana Gjata është në krye të listes së këngëtareve më të dëgjuara dhe pëlqyera në industrinë e muzikës shqiptar.

“Çelu” e ka kthyer sërish pranë publikut këngëtaren që për një kohë mungoj, shkruan “Kosovarja”.

Secila këngë e këtij albumi është bërë hit dhe këndohet nga të gjithë.

Duket se Elvana ka punuar me shumë dashuri në këtë projekt.

Sa i përket jetës private, nuk dihet asgjë në lidhje me këtë pjesë.