Emily një nga modelet më të dalluara në botë!

Emily Ratajkowki është padyshim një nga modelet më të bukura dhe më të kërkuara në botë, nëfushën e modelimit.

Kjo për shkak të formave të saj si dhe bukurisë që e karakterizon.

Ajo është vajzë e prindërve amerikano-polakë, e lindur në vitin 1991, në Londër dhe e rritur në San Diego.

Emily është gjithashtu pjesë e agjencive më të njohura të modës dhe ndër vite ka po.zu.ar për markat më të njohura të veshjeve në botë.