Emocionuese, lopa ndjek makinën pasi i marrin të voglin

Instikti i nënës është provuar mjaft herë që është i dukshëm dhe tek kafshët.

Rasti i fundit është ajo e një video të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin.

Viçin e kanë marrë për ta therrur, thotë gazeta, dhe e ëma nuk i ndahet makinës.

Shiko Videon: